Dienstencheques

huishouden rond leuven
efficiente service
Bestellen via Sodexo

Uw poetshulp eenvoudig vergoeden

We verzorgen niet alleen uw woning tot in de puntjes, maar ook onze eigen administratie verloopt vlekkeloos. Via dienstencheques betalen we onze medewerkers namelijk vlot en veilig. Als klant bestelt u ze eenvoudig bij de firma Sodexo, nadat u zich gratis heeft ingeschreven via het online formulier.

Alle informatie opgelijst

Hoeveel kosten dienstencheques?

Eén dienstencheque is goed voor één uur werk. Per kalenderjaar kan u 500 dienstencheques bestellen. De eerste 400 cheques kosten € 9,00 per stuk en de volgende 100 elk € 10,00. Gezinnen hebben recht op dubbel zoveel dienstencheques als alleenstaanden. De eerste 800 bedragen € 9,00 per stuk en de 200 daarna elk € 10,00.

Bent u of is uw gezin gedomicilieerd in het Vlaamse Gewest? Dan geniet u bij de eerste 170 dienstencheques van een belastingvermindering van € 1,80. U betaalt dus maar € 7,20 per stuk in plaats van € 9,00.

afstoffen
gericht plan
ramen wassen
was gevouwen
Versies naar keuze

Op papier of digitaal

De cheques zijn in twee versies verkrijgbaar. Een papieren dienstencheque dateert en ondertekent u telkens zelf. Voor elk gepresteerd werkuur overhandigt u er één persoonlijk aan uw huishoudhulp.

Elektronische dienstencheques staan op de digitale rekening van uw account. Die kan u op elk moment raadplegen. U hoeft zelf niets te ondertekenen of bij te houden, wij voeren het aantal uren van uw poetshulp in het systeem in. Daarna hoeft u ze alleen nog te bevestigen.

Meer weten over de dienstencheques?

Contacteer ons dan voor meer informatie!